Kis türelmet kérek ...

GÉPI HÍMZÉS

A textil termékek egyik legtartósabb emblémázási eljárása az esztétikus gépi hímzés. 

Saját varrodánkban automata, digitalizált hímzőgépek segítségével készítjük el a kívánt mintát. A gépi hímzés számtalan termék, például ing, póló, bőrruházat, baseball sapka, kötött sapka, kabát, mellény, fürdőruha, törölköző, táska, takaró, szakácsruha, kötény, nadrág, textilbőr elegáns emblémázására kínál megoldást. A hímzés ára a hímeztetni kívánt minta méretétől, színének számától és a hímzéshez szükséges öltésszámtól függ.  A 100% poliészter összetételű cérnáknak köszönhetően a gépi hímzés még magas hőfokon való mosásnál sem ereszti a színét, ami különösen lényeges szempont a textileknél.

A hímzés megkezdése előtt hímzőprogramot írunk, ehhez jó minőségű adatokra (tif, cdr, pdf) van szükségünk.

A géppel történő hímzés számtalan termék emblémázására kínál elegáns, színvonalas megoldást: ing, pique és pamut póló, baseball sapka, kötött sapka, kabát, mellény, fürdőruha, törölköző, táska, takaró, szakácsruha, kötény, nadrág, textilbőr és bőr mind hímezhető. A technológia révén teljesen egyedi mintázat, kis- és nagyméretű logó, különleges betűtípusú felirat is készíthető, akár nagy darabszám esetén is viszonylag rövid határidővel.

 

Kérje ajánlatunkat gépi hímzésre!  

Mire van szükségünk az Ön által kívánt gépi hímzés elkészítéséhez?

Mindenekelőtt tudnunk kell, hogy mik az Ön pontos elképzelései, igényei a leendő felirat vagy embléma kapcsán. Milyen színekre és méretekre gondol, milyen alapanyagra, termékre készül majd  a gépi hímzés, illetve van-e konkrét grafikai terv, amit biztosít számunkra, vagy velünk szeretné megterveztetni a leendő mintát a kívánt reklámajándékra vagy egyéb tárgyra.

Ha mindezen információk rendelkezésünkre állnak, a gépi hímzés megkezdése előtt hímzőprogramot írunk, ami az általunk készített vagy Ön által küldött, jó minőségű adatok (tif, cdr, pdf) alapján vezérli a hímzőgépet.

 

reklámpóló gépi hímzéshez   gépi hímzés törölközőre   gépi hímzéssel emblémázott pulóver

Kiknek javasoljuk szolgáltatásunk igénybevételét?

  • Hímzett termékek cégeknek: Egységes munkaruházat céges emblémával, a mosdóban elhelyezett logós törölköző, feliratozott karácsonyi ajándék a dolgozóknak és kiemelt partnereknek, reklámpóló… a felhasználási lehetőségek a gépi hímzés céges alkalmazása terén rendkívül széles körűek.
     
  • Textiltermékek egyesületek, sport- és egyéb csapatok hímzőmintái alapján: A különböző teamek számára rendkívül fontos az egységes megjelenés, különösen a versenyeken. Készülhet a hímzés mezre, baseball sapkára, csuklópántra, kesztyűre, zoknira, törölközőre, könyök-, térd- és bokavédőre, csapatzászlóra, edzőruhára, de akár kabalafigurára is.

A '*'-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Ajánlatkérés

Az Ön kosara üres.