Kis türelmet kérek ...

SZITANYOMÁS


A tamponnyomás, szublimációs nyomtatás és a digitális nyomtatás mellett szitanyomással is állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére.

A szitanyomás sokrétű felhasználást és különleges hatások elérését teszi lehetővé:

A szitanyomás jellemzően síkfelületű tárgyak emblémázására használatos emblémázási technika, amellyel szinte bármilyen anyagra (textil, fém, üveg, kerámia, műanyag, karton, fa, szövet) részletekben gazdag, tartós és egyedi mintákat tudunk készíteni, így a reklámajándék készítés terén igen változatos kínálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
 

Az eljárás során az emblémát egy alumínium vagy fakeretre feszített selyemszövetre világítjuk fel. Szitaklisén a festéket egy gumi simítószerszám segítségével visszük fel az emblémázandó anyagra, amely szép, éles kontúrokat eredményez. A felvitt festéket hőrögzítéssel vagy levegőn szárítjuk. Szitanyomó gépeink között a nagy darabszámok gyártására alkalmas automata és a kézi szitagép is megtalálható.
 

A szitanyomás technológiája számos fajta festék alkalmazását teszi lehetővé, így a hagyományos vizes és plasztizol bázisú festékek mellett üzemünkben akár hőre változó festékkel, síkból kiemelkedő, úgynevezett „pufi” festékkel, vagy sötétben világító festékkel is tudunk emblémázni. Mindezeken felül az üzemünkben emblémázott változatos alapanyagok és termékek miatt számos speciális festékkel is dolgozunk.

Kérje ajánlatunkat!

Szitanyomás


A személyre szabott, pontos árajánlat adásához az alábbi információkat kérjük Öntől:

  • az emblémázni kívánt grafika
  • minta mérete
  • pontos darabszám
  • emblémázandó tárgy meghatározása

Amit a szitanyomás előtt tudnia kell

Mindig készül látványterv

Az emblémázás megkezdése előtt minden alkalommal elkészítjük a látványtervet az Ön által küldött grafikai anyagok alapján. Vagyis minél hamarabb megérkeznek a grafikák, annál hamarabb megnézheti, hogyan is mutat majd a szitanyomás végeredménye.

Vektoros grafikákat várunk

Az Ön által kért logó grafikáját csak abban az esetben tudjuk felhasználni a szitanyomás során, ha az vektorgrafikus formában érkezett meg hozzánk: ilyenek például a Corell Draw segítségével létrehozott „cdr” fájlok, az Adobe Illustratorral készült „ai” vagy „eps” formátumok. Kérjük, hogy az emblémára kerülő szövegeket alakítsa görbévé, és így helyezze el a kész anyagban. Kérésére a nem vektorgrafikus (jpg, tif, gif, psd) emblémákat vektorizálhatjuk a szitanyomás előtt. Ezért felárat számolunk fel.

Pantone színekkel dolgozunk

Amennyiben nem fehér, ezüst vagy fekete emblémát szeretne, kérjük, adja meg a megfelelő, Pantone Solid Coated skála szerinti PMS színkódot. A technológia sajátosságai miatt előfordulhat, hogy egy ráadás fehér nyomatot is el kell helyeznünk a fehér vagy nagyon világos felületek, illetve néhány emblémaszín esetében. Ilyenkor egy további szín nyomásával kell kalkulálni a szitanyomás díját. Természetesen erről időben tájékoztatni fogjuk. Ahhoz, hogy eldönthessük, szükség van-e a plusznyomatra, látnunk kell az emblémát, valamint tudnunk kell, milyen tárgyra szeretné azt felvitetni.

Apró eltérések előfordulhatnak

A tőlünk rendelt termékek kismértékben eltérhetnek a katalógusban látható cikkektől méretükben, színükben vagy kidolgozásukban.
A szitanyomás során különböző anyagokra és felületekre kerülnek fel az emblémák, így nem garantálhatjuk a tökéletes színhelyességet.

Ha szitanyomással kapcsolatos kérdése van, keressen minket bizalommal!

A '*'-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Ajánlatkérés

Az Ön kosara üres.